Kontakt telefon:
038 221 546
Back To Top

Javni poziv za nezaposlene osobe sa područja BPK Goražda da se prijave za učešće u programu stručnog usavršavanja za zanimanja „Mašinbravar“ i „Zavarivač“

Objava (Februar 24, 2023)

Javni poziv za nezaposlene osobe sa područja BPK Goražda da se prijave za učešće u programu stručnog usavršavanja za zanimanja „Mašinbravar“ i „Zavarivač“, s ciljem sticanja znanja radi lakšeg pronalaska zaposlenja kod poznatog poslodavca, člana Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Goražde, „TVC“ d.o.o. Goražde.

Prijavu možete popuniti online putem linka: ONLINE PRIJAVNI OBRAZAC ili se možete javiti u prostorije Službe za zapošljavanje BPK Goražde, kancelarija br. 3. (Edin Hubanić); br. 4. (Anida Borovina) i broj 5. (Amela Škamo Žerić) svakog radnog dana u terminu od 9:00 do 14:00 radi evidencije, informativnog razgovora i pripreme za početak obuke.

Obuka traje 250 radnih sati od čega 50 sati stručno – teorijske nastave koja se odvija u Kabinetu za obrazovanje odraslih u SSŠ “Džemal Bijedić“ Goražde i praktična obuka u trajanju od 200 sati koja se odvija u proizvodnom pogonu kompanije „TVC“ d.o.o Goražde.

Planirana obuka u Bosansko-podrinjskom kantonu Goražde je aktivnost koja je definisana u okviru saradnje Grada Goražde, JU Službe za zapošljavanje BPK Goražde, Privredne komore BPK Goražde, Udruženja poslodavaca BPK Goražde, Srednje stručne škole ''Džemal Bijedić'' Goražde, TVC d.o.o. Goražde, Udruženja za lokalne razvojne inicijative ''ALDI'' Goražde i Obrtničke komore BPK Goražde u okviru programa "Podrška Evropske unije lokalnim partnerstvima za zapošljavanje Faza II (LEP II), a koji je finansijski podržan od strane Evropske unije putem Međunarodne organizacije rada (MOR).

Za više informacija o projektu LEP II, posjetite www.partnerstvo.ba i kanale društvenih mreža (Instagram, Facebook, Twitter i YouTube).


Preuzeto: UG. Aldi, Goražde